Handduk

kr120.00

Välj bland fyra färger: svart, blå, röd och vit. Bär din innebandyidentitet med stolthet. Lägg till ditt namn, nummer och lagloggor för en personlig touch. Funktion möter stil på denna handduk. Skapa din personliga handduk idag!

Beskriv nedan en önskad design och ladda upp loggor du vill ha med så återkommer vi på mail med designförslag eller använda design verktyget nedan.

Product total
Options total
Grand total
Share
Category

Description

Välkommen till Floorballprints.com, din destination för personliga innebandyprodukter! Ta del av vår senaste skapelse – den personliga handduken. Denna handduk erbjuder inte bara den ultimata komforten efter träning och match, den blir även en del av din innebandyidentitet. Med anpassningsmöjligheten att lägga till ditt namn, nummer och lagloggor tar denna handduk din kärlek för sporten till nästa nivå.

🏑 En Unik Touch: Låt din handduk berätta din innebandyberättelse. Med ditt namn och nummer på den blir den en personlig accessoar som lyfter fram din passion och hängivenhet till sporten.

🎨 Designa med Lagloggor: Skapa samhörighet genom att inkludera ditt lags loggor på handduken. Det är som att bära med sig ditt lag vart du än går och visa upp din stolthet för klubben.

🎉 Funktion och Stil: Den här handduken är mer än en vanlig handduk – den är en representation av din innebandyidentitet. Perfekt för att torka svetten och ge varje träningspass och match en personlig touch.

För dig som vill ta med din innebandyanda var du än går är vår personliga handduk det perfekta valet. Välj mellan fyra färger – svart, blå, röd och vit – och gör din handduk unik på Floorballprints.com. Låt den vara en påminnelse om din kärlek till innebandy och skapa en personlig accessoar som kombinerar funktion och stil!

💼 För Föreningar: Intresserad av att ta din förening till nästa nivå? Erbjud sponsorplats på handduken och dra nytta av unik exponering. För föreningar som vill köpa mer än 10 handdukar, skräddarsyr vi en specialoffert. Kontakta oss på info@mgprint.se för att diskutera möjligheterna.

 

Size: 300×500 mm

Additional information

Colors

Black, Blue, Red, White

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Handduk”

Your email address will not be published. Required fields are marked *